Sivut

11.6.2013

21 - agilityn alkeita

Mun kone on ollu nyt jo useampaa viikkoa huollossa, joten en ole päässyt tänne oikein rustailemaan. Nyt kuitenkin päätin ottaa itseäni niskasta kiinni, ja kokeilla kirjoittaa tänne jotain puhelimella.


Ollaan nyt suht. ahkerasti käyty Ojangossa treenailemassa ja D on ollut ihan super. Olen saanut Nealta ihan hirveästi neuvoja,  joten kiitos Nea! Ollaan harjoiteltu takaakiertoja, irtoamista ja eilen oltiin katsomassa epiksiä, joiden jälkeen kokeiltiin Donnyn kanssa pari takaaleikkausta. D tuntuu aina ymmärtävän kaiken, mutta mulla menee omat jalat solmuun ja tuntuu, että vaan hämmennän Deetä. Tässäkin Nea on ollut suuuresti apuna, ja jostainhan on tämäkin agility harrastus aloitettava! Videoitakin ois mut en saa niitä nyt puhelimella laitettua.
Tokoilemassa ollaan myös käyty suht. ahkerasti. Ruudussa ollaan vielä pysytty samassa vaiheesaa kuin viimeksiksin ja puisen noutokapulan kanssa ollaan leikitty. Kaukot alkaa istumisen ja makuullemenon osalta olemaan ihan hyviä jo, mutta seisomisen harjoittelu on vähän jäänyt. Seuraaminen on ihan ok, mitä nyt ollaan pieniä pätkiä eteenpäin menty, vähän liian kaukana seuraa omaan makuun.Oltiin myös viikko takaperin pentujen leikkikoulussa, jossa puolet ajasta tehtiin agilitya ja puolet tokoa. Aksapuolella harjoiteltiin kiertämistä ja kiihdyttämistäja tokopuolella oli naksuttelua ja seuraamista. Tänään Donny pääsee ihmettelemään lampaita ja huomenna olisi tokotreenit aiheen paikallaolot ja luoksepäästävyys! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti