Sivut

18.5.2013

20 - kasvua ja kehitystä


D on alkanut kasvaa ihan hurjaa vauhtia, ja energiamäärät sen kun nousevat. Olisi nyt kiva päästä jollekkin kurssille treenailemaan, mutta en oo saanut aikaseks etittyä mitään saatikka ilmottautua.

Tokoiltu ollaan itsenäisesti Nean kanssa. Seuraamista ja sivulletuloa harjoitellaan kokoajan, sekä ruutu on ollut mukana jo leikin varjolla. Ruutua ollaan nyt tosiaan harjoiteltu niin, että itse pidän Deetä hyvän matkan päässä ruudusta, ja sitten joku menee lelun kanssa ruutuun, näyttää lelua Donnylle, ja vähän innostuttaa sitä ja lähtee itse pois ruudusta. Sitten päästän Donnyn irti ja kun juoksee ruutuun kuolleelle lelulle, saa paljon kehuja! Nyt tehdään lelun kanssa vielä tovi, saa nähdä millon kokeillaan ekan kerran ilman kuollutta lelua.
Seuraamisessa ollaan nyt lähinnä harjoiteltu oikeaa asentoa, sekä takapään hallintaa, se kun meinaa aina elää omaa elämäänsä. :D

D neljä viikkoa :)


Jonkin aikaa sitten käytiin myös vähän sosiaalistumassa aksakisoissa, ja D ei näytä stressaavan mitään. Jokaista oltiin menossa moikkaamaan, ja taisi D saada monta uutta kaveriakin. Välillä sitten kokeiltiin hälinässä sivulle tuloa ja perus istu maahan käskyjä, ja hienosti keskittyi vaan muhun ja unohti hälinät.

Alkuviikosta oltiin myös firalla uittamassa koiria, kun oli niin lämmin päivä. D sai riehua paaaaljon Joku pennun kanssa ja vähän totutella veteen. Vielä taisi vesi olla vähän pelottavaa ja kylmää. Kerran D hyppäsi toisen koiran perässä veteen ja upposi sinne ihan kokonaan ja räpiköi ällötys-ilme naamallaan rannalle. Pitääpi taas mennä joku kerta kun on taas lämmintä.. :)Ensin vähän vaanitaan...

... sitten otetaan kiinni vesipisarat :D 


Joku ja Donny 
Pieniä tuhojakin on D saanut pitkästä aikaa tehdyksi.. Eilen iskä heitti mut kouluun, ja sillä välin mun telkkarin virtajohto ja antennijohto oltiin purtu poikki.. Vähän on taas sänkyä nakerreltu lisää, ja uudesta matostakin piti tehä oman näkönen.. :) Ensiviikolla rokotuksten varoaikakin olisi ohi, pitää alkaa katsoa mätsäreitä.. ;) Mutta nyt lähdetään lenkille, kun Tarakin on meillä kyläilemässä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti