Sivut

13.6.2013

22 - uutta ulkoasua

Ja tulipa ulkoasusta ruma. :D Tänään sain vihdoin tietokoneen huollosta, joten nyt vähän laadukkaampaa postausta, jos niin voi sanoa.

Tiistaina oltiin tosiaan katsomassa lampaita. Aluksi D oli vähän kauhistunut, että mitäs nuo nyt oikein on, mutta sitten innoistuin ja kun käskettiin päästämään irti, niin hienosti koira juoksi lampaiden ympärillä. Musta se oli aika pelottavaa, kun lampaat juoks poispäin Donnysta mun luokse, ja sitten jäin sinne lampaiden keskelle, eikä sieltä meinannu päästä enään pois. Kaksi kertaa sai rahalla käydä lampailla, ja D tykkäsi. Videotakin on, mutta en ole saanut niitä vielä.


Eilen aamulenkillä se olikin ihan ihmeellinen. Samantein kun päästin sen metsässä irti se lähti omille teilleen juoksemaan, tais ettiä lampaita. :D Tuli sit hetken päästä takas, mutta lähti taas. Silloin tulikin koira vastaan kun alkoi kuulua Donnyn haukkumista, ja sit sain kutsuttua sen takaisin. Sai sit mennä hetken hihnassa kun aina vaan häippäs omille teilleen. Päästin hetken päästä taas irti ja kutsuin aina luokse kun meni liian kauas ja palkkasin, niin loppu lenkki meni ihan ok. Illemmalla oli tokotreenit aiheena luoksepäästävyys ja paikallaolot. Luoksepäästävyydessä ei mitään moitittavaa, pysy mun vierellä kun juttelin sille ohjaajan tullessa luokse. Aluksi otettiin paikkamakuuta ja mulla oli D kiinni, mutta sen jälkeen oli irti muiden 5 koiran vierellä. Ei lähtenyt kertaakaan paikkamakuussa haahuilemaan, vaikka vähän kuikuilikin maailmanmenoa. Lopuksi otettiin vielä paikkaistumista, ja sekin oli hyvä, ei mennyt kertaakaan makaamaan. :) Välillä kävin aina palkkaamassa, niin hienosti jaksoi.


Illalla käytiin kaksistaan n.tunnin lenkki, ja olisi kyllä jo alkulenkistä tehnyt mieli napata koira kainaloon ja juosta suorinta tietä kotiin. Ihan aluksi se juoksi jonkun miehen luokse, vaikka kuinka huusin sitä luo. Ok, tämän vielä ymmärrän kun se on pentu. Mutta sitten tuli koira vastaan. Hirveetä haukkumisen ja rähinän sekoitusta, jota se tekee nykyään aina kun tulee yksittäinen koira vastaan eikä pääse moikkaamaan. Tuo rähinä on muutenkin yleistynyt hirveästi. Maanantaina oltiin epiksissä ihmettelemässä ja aluksi piti murista vähän jokaiselle, mutta lopuksi ei enää edes välittänyt muista koirista. Lenkillä kuitenkin jos koira tulee vastaan, alkaa kamala show.. Saas nähdä mitä tähän ongelmaan keksin..


Tänään oltiin ojangossa aamusta, ja kaveri oli kuvaamassa. Yksin en oikein keksi mitään tehtäviä, niin pääosin vaan tehtiin tuttuja ja helppoja juttuja. D oli kyllä taas niiin innoissaan ja kuunteli hyvin. Tästä kuvia ja videoita myöhemmin, kunhan videot ovat ladanneet..

Muille koirille murinaa (ihan tiedoksi siis, D ei todellakaan ole vihainen muita koiria kohtaan, taitaa olla vain hieman epävarma, kun on yhdeltä koiralta saanut pari kertaa turpaansa, mutta ei ole tehnyt itse kenellekkään mitään. Heti jos D saa mennä koiran luokse, loppuu murina. Eli vihainen se ei ole) lukuunottamatta arki on sujunut tosi hyvin, tosin energisesti. Joku päivä päästään ehkä hakuilemaan. :)

Täytyy varmaan alkaa pitää rimoja ihan vain maassa, kun näköjään vähän liiottelua ilmassa tolla penskalla.. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti