Sivut

11.3.2013

3 - touhukas päivä

Tänään ollaan tehty Donnyn kanssa paljon kaikkea kivaa, käytiin ensimmäisen kerran remmin kanssa oman pihan ulkopuolella, ei tosin kamalan kaukana, mutta kyllä Donny silti siellä juoksenteli lumisateessa. Jatkettiin myös vähän istumistreenejä, ja ihan hyvin näytti tajuavan, mutta ei vielä kunnolla oppinut.



 Kaverini Suvi tuli myös katsomaan Donnya tänään, ja käytiin ensimmäistä kertaa tuossa lähimetsässä ja Donny sai juosta vapaana. Aluksi haistela kamalasti kaikkea ja söi keppejä, itte olin aika varovainen, kun ei oo kuitenkaan vielä niitä rokotuksia. Välillä hajut oli kiinnostavampia kuin mamman käheä huuto, mutta kyllä se silti hienosti tuli aina luokse ja namitin ja kehuin paljon. ♥ Yritän nyt joka päivä päästää sen sinne juoksemaan, niin saa vahvistettua luoksetuloa ja toi energiapommi saa vähän kulutettua energiaansa. :)



Lenkin jälkeen se nukkui hetken ja sitten alkoi taas se riekkuminen. Niimpä hetken sen kanssa leikin ja sitten laitoin pieneen (tyhjään) limupulloon muutaman nappulan ja sitten se sai sen kanssa pähkäillä. :) Aika nopeasti sai nappulat pois kun se otti siitä kiinni ja heitteli ympäri huonetta. :D Nyt pieni taas nukkuu. ♥


4 kommenttia: