Sivut

15.3.2013

4 - pentu kasvanut ja paljon opittu

Donny on kasvanut tosi paljon, kuvistakin kun katsoo niin olipa se pieni kun tuli, kyllä ne kasvaa nopeasti. :p Vauhtikin kasvaa kasvamistaan, viikko sitten (ps, donny on ollut meillä tasan viikon!!) juoksi ehkä 2m ja lensi nenälleen, nyt vetää sellaista rallia huoneestaa toiseen.


Tiistaina sisko tuli käymään Taran kanssa. Ja niille, ketkä eivät tiedä, niin Tara on meidän koira, jonka sisko vei mukanaan ku muutti kotoa. Donny roikkui Tarassa ihan kokoajan, ja Tara ei suuremmin välitä muista koirista, joten välillä vähän ärähti. Ihan hyvä vaan, niin saa toikin kakru vähän komentelua.

ollaan koitettu käydä joka päivä tuolla metsässä juoksentelemassa, mutta välillä on ollut niin kylmä, etten oo viittinyt lähteä. Toivottavasti viikonloppuna olisi lämmintä niin sais tonkin energioita vähän purettua. :) Ollaan myös aloitettu vähän istu-käskyä, ja mitä, sehän oppi sen melkein heti, ihan super! :) Vähän ollaan myös treenattu sivulle tuloa, mutta hitaasti mennään ja leikin varjolla kun on vielä niin nuori. :) Tosin Donnyn mielestä kaikki on kivaa mitä yhdessä tehdään. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti