Sivut

14.7.2014

36 - Agirotu 2014, yhtä kokemusta rikkaampana

Näin on käyty meidänkin ensimmäiset agilitykilpailumme, vaikka epäviralliset olivatkin. (Putkiralleja lukuunottamatta). Auto starttasi 13 aikaan päivällä, joten nukkua sai! Vähintäänkin miljoona perhosta vatsassa lastattiin auto ja lähdettiin ajelemaan kohti Turenkia 30 asteen helteessä. Automatkalla ehdinkin jo maalailla piruja seinille, kuinka D luultavasti karkaa radalta, kiertää kaikki hypyt, karkaa lähdössä, kaadun itse jne. Vielä kaikeksi järkytykseksi paikan päällä huomasin, että neljää kenttää erottivat vain kehänauhat, kääk! Näin jo silmissä kuinka se karkaa radalta ja on egoilemassa urosten edessä, mutta mitä vielä!

Etsittiin joukkuelaiset ja starttiin olikin pari tuntia katseltiin menoa ja D sai taas vähän totutella suureen ihmis- ja koiramäärään. Ilma oli paahtava ja jo tunnin jälkeen alkoi heikottaa ja pyörryttää, johtunut sitten jännityksestä vai auringosta. :D Sitten viime hetken paniikki kun maksien joukkuekisat alkoivat. Pian seisoinkin jo itse lähtöviivalla. Joukkuekisassa siis ei hylätä, vaan hylkäys ja virheet vain kasvattavat pistemäärää, jonka mukaan sitten sijoitutaan.

Toisena esteenä olikin rengas, joka melko odotetusti kierrettiin parin metrin päästä. Olisin itse voinut jäädä lähemmäs rengasta ja houkutella sen sen yli. Sen jälkeen ihan ok, mutta 8-9 esteen välin valssi tuli itsellä aaaaivan liian myöhässä, joka näkyykin Donnyn piitkällä mutkalla, sen jälkeen taas ihan ok muurille 13. Jäin katsomaan, että menikö D muurin ja tajusin, että olen menossa ihan väärään suuntaan. Äkkikäännös ja ihme ohjaus seuraavalle esteelle, joka ok, mutta esteelle numero 15 kielto, ja sitten lähti kiertämään ja hyppäsi väärästä suunnasta, tyhmä minä. Loppurata kuitenkin hyvä, ja pahin pelkokin este 19 meni hienosti, pätevä penska! ♥

http://vimeo.com/100039099 (Linkki videoon, en osaa upottaa vimeon videoita..)
Ensimmäisenä Raija-äiti, sitten Raisa-sisko, Donny ja Jope-veli.

Hieno päivä oli ja valtavasti taas opittiin ja motivaatio nousi! Näillä näkymin torstaina epiksiin supermölleihin, jee!

Tekstin piristykseksi rimppakinttuinen vauva doni ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti