Sivut

13.5.2014

34 - Näyttelyjen debyytti!

Hengissä selvittiin, meinaan Lahden messukeskuksessa olleista KV näyttelyistä 27.4.2014.
Päivä käynnistyi kello 5.30 ja jo ennen 7 lähdettiin ajamaan Lahteen, jotta D tottuisi olemaan isossa halliessa satojen koirien seassa. Emmakin otettiin kyytiin, kiitos paljon avusta ja kuvista!

Kaikki kuvat © Emma Lönnqvist

D käyttäytyi uudessa ja oudossa paikassa todella mallikkaasti, eikä pistänyt pystyyn mitään sen suurempia rähinöitä, mitä eniten pelkäsin, mahtava penska. :) Aika kuluikin kun siivillä, kunnes tajusin, että nyt on meidän vuoro mennä kehään. Ehdin jo käydä kaikki mahdolliset ajatukset läpi siitä, kuinka itse kompastun kehään, D alkaa ärisemään toiselle kehässä olleelle junnu-urokselle, ei anna tuomarin katsoa hampaita, vetää juostessa joka suuntaan tai alkaa hyppimään mua vasten, mutta mitä vielä! D:hän oli kuin vanha tekijä kehässä. Vähän tuomari jänskätti kun tuli hampaita katsomaan, mutta selvittiin hengissä. :) Liikkeessä meni rauhallisesti, välillä otti vähän laukalle, mutta se ei menoa haitannut. :)

Arvosteluksi saatiin siis JUN-ERI JUK2, mun pieni ärisijäpärisijä työkoira sai erinomaisen, mitähän ihmettä! On se vaan niiiiin hieno penska. <3 Tuomarina oli siis Jacqueline L. Stacy ja tätä mieltä oli Donnysta:
" Very refined working condition dog. Proper coat texture. A bit lacking substance." Siitä sitten miljoonien kehujen saattamana pois kehästä! Saihan ERI-koira "tuliaisiakin", 15€ Berran agilityhihna. :) Samana iltana D pääsi hieman kesälookiin, eli ehkä meidät vielä nähdään missikisoissa sitten kun D on vähän vanhempi.Pieni suuri erikoira <3

Nyt Donnyn rokotukset ovatkin vähän jäljessä sairastelun vuoksi, jos ne ensiviikon alussa saisi, sitten Donny lähteekin kahdeksi viikoksi tutun kanssa Donnyn lempipuuhaan, lampaita kaitsemaan. :)
Aksatreenitkin muuttuivat vihdoin jokaviikkoisiksi, ja vapaatreenamaankin pääsee jo ulkokentillä, jee kesä! :)

1 kommentti:

  1. Teillähän meni hyvin, onnea!! :-) Olin kaverin kanssa siinä kehän laidalla kanssa kuvaamassa, mutta en ehtinyt tulla moikkaamaan, höh. Mutta D näytti oikein kivalta kehässä, eli ihan ansaittu eri!

    VastaaPoista