Sivut

19.6.2013

24 -

Otsikoitten keksiminen vähän hiipuu.. :D Mutta tosiaan, mun kaveri tuli meille Tampereelta ja oli meillä la-ke, joten nyt tulee paljon kuvia!

Sunnuntaina lähdettiin aksailemaan, ja tämä agility kerta oli vähän just for fun, eli ei tehty mitään kovin ihmeellistä. Pari takaakiertoa, pussiputkea ja irtoamista. D oli ihan ok, oli vaan niin hauskaa, ettei olisi aina jaksanut kuunnella. :) Kontakteja ollaan myös harjoiteltu "ahkerasti". Ollaan laitettu puomin pää pöydän alle ja joku on laittamassa nameja maassa olevalle alustalle ja naksuttelemassa. D jaksaa hienosti odottaa siihen asti, että saa luvan lähteä, vaikka ei taidakkaan asian perimmäistä ideaa ymmärtää, mutta onhan tässä aikaa!
Putket on Donnyn mielestä ihan superkivoja!Maanantaina lähdettiin Nean seuraksi käymään eläinkaupassa, ja D painaa jo 15kg, huh! Lähdettiinkin sitten melkein samantien Ojankoon treenaamaan. Päälle sattui ihana kaatosade, mutta sehän ei treeneihin vaikuta! D kanssa on vaan suht haastavaa treenata vesisateella, koska vesipisaroita on ihan super kivaa ottaa kiinni -> D lähtee juoksemaan hulluna ympäriinsä ja hyppii tasajalkaa ja ottaa vesipisaroita kiinni. :D

"Hyi onko ihan pakko"


Tällä kertaa harjoiteltiin valssia, ja jopas meni jalat solmuun. Sai kyllä paljon kuivaharjoitella, ennenkuin otin Donnyn mukaan. Donny meni ihan mahtavasti, mutta ite tulin valssiin vähän liian myöhässä aluksi, mutta kun uskalsin lähettää Donnyn paremmin putkeen, niin mulla oli enemmän aikaa miettiä että mihinkäs päin sitä pyörähdettiin ja minne ne jalat piti laittaa. :D Parit persjätöt tehtiin myös ja ne meni myös suht. ok. :) On mulla kyllä niin pätevä penska :))Illalla lähdettiin vielä läheiselle kentälle heittelemään palloa 4 koiran voimin, ja kyllä oli D väsynyt ja tyytyväinen illalla. :)

Tiistaina oltiin Sonjan kanssa kokopäivä Lintsillä, ja D oli ollut vaisu kun olin lähtenyt.. Lähdettiin vielä illalla tokoilemaan suurimmat energiat pois. Pääosin tehtiin seuraamista ja harjoiteltiin seis-käskyä. :)

Kaikki kuvat © Sonja Lamminen


2 kommenttia:

  1. Donny on kyl hieno mukula! Ihanaa kun oli näin paljon upeita kuvia, ootte kehittyneet tosi kivasti :)

    VastaaPoista