Sivut

17.3.2013

5 - ruoan muutosta

Nyt on pentu saanut vähän monipuolisempaa ruokaa, aluksi kun sai vain pelkkiä nappuloita. Tällä hetkellä se saa vieläkin neljä kertaa päivässä ruoan, jokaisella kerran vajaan desin nappuloita, n. 1rkl raejuustoa ja aamu sekä kolmannessa ruoassa jauhelihaa raakana. Vatsa on pysynyt hyvänä ja koirakin saa energiansa. :)


Eilen kävin taas pitämässä sitä irti, ja sain vanhemmatkin raahattua mukaan. Ensin kun päästin sen irti, lähti hän juoksemaan yhtä polkua pitkin, ja kun huudolla ei tullut, lähdin itse äännehdellen eri suuntaan ja jo juoksi pentu paniikissa luokse. :D Siellä sitten leikittiin ja heiteltiin keppiä, tosin Donnyn mielestä lelua ei ole kiva tuoda takaisin mamille. Sitten isä lähti vähän kävelemään polkua ns. kotiin päin, ja Donny varmaan luuli, että me lähdetään ja juoksi melkein kävelytielle asti, pieni paniikki iski ja olin lähtemässä perään, mutta pojan pitää oppia itse pysymään tahdissa, ja näimpä lähdin itse erisuuntaan, ja sieltä tuli taas pieni pallero sellaista vauhtia perään.


Tänään lähdetään käymään Riikan luona, niin tämä pääsee peuhaamaan taas Taran kanssa ja näkee maailmaa.. :) Nyt aletaankin pikkuhiljaa lähteä, joten eiköhän tämä ollut tässä. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti