Sivut

12.11.2015

Josko nyt..

Tämä tahti on ollut ihan ok, kaksi postausta vuodessa.. Noh, josko nyt oikeasti edes yrittäisi pitää tämänkin hengissä.. :) Mutta suoraan asiaan! Päästiin Donnyn kanssa HSKH agitehiksen valmennusryhmään ja on ollut ihan huippua päästä taas valvovan silmän alle ja nyt ollaan saatu taas kisojakin alle.. :)

Eilen, 11.11.2015 meillä oli taasen tehistreenit ja tällä kertaa tehtiin rataa kisanomaisesti. Ensin rata ilman koiraa, sitten kisanomaisesti koiran kanssa ja lopuksi paneuduttiin ongelmakohtiin. Rata oli tämännäköinen

Meidän ensimmäinen kisanomainen suoritus oli noh.. aika mielenkiintoinen. Mä en keskittynyt, joten D meni miten sattui, mun ohjaukset oli myöhässä, joten 8 esteen sijasta hypättiin rengas, keppien viimeinen väli jäi (murr, ne kepit...) ja lentokeinu. No, suunta ei ole kuin ylöspäin ja onneksi olikin!

Mentiin rata toiseen kertaan kokonaan läpi ja se tuntui niiin hyvältä! Olin tyytyväinen omaan 5-6 välin valssiin (kerrankin olin ajoissa!!) ja kepit toimi eikä se häiriintynyt keppien jatkosta. Myös keinu oli ok. Kokeiltiin toisen kerran vielä 7-8 väliin pakkovalssia, mutta se ei oikein natsannut meille. Lopuksi vielä pari kertaa 9-11 ihan vaan, että saatiin keppien vikaa väliä vähän vahvisteltua.
Tänään 12.11.2015 kävin aamusta hallilla hinkkaamassa keppejä viikonlopun kisoja varten. Paljon erilaisia häiriöitä kepeille ja meni ihan ok.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti