Sivut

10.2.2014

32

Nyt on 1v täytetty, vaikka yhtä pennulta se vielä omaan silmään vaikuttaakin! Hurjan nopeasti mennyt aika kieltämättä, vieläkun kisaikä saavutettaisiin.. :) Parisen viikkoa sitten oltiin juoksuttamassa Donnya ja siskon 8kk ikäistä ibizanpodenco "pentua", ohittanut Deen kasvussa jo kauan sitten, eikä D pysynyt enää vauhdissa mukana niin perässä mentiin haukkuen ja karvoissa roikkuen :)Sitten vähän aikaisemmin otettuja kuvia :)
Pylly pystyssä ja naama lumessa mentiin suurin aika :)
Huono puoli tässä talvessa on, kun ei pääse hallille treenailemaan ilman vapaakorttia, ja mulla ei tällä hetkellä oo rahaa sitä hankkiakkaan, joten treenit on jäänyt ohjattuihin, jotka nekin olivat viimeksi 15.12 ja näillä näkymin seuraavaksi 23.2. Oltiin kuitenkin yksi päivä hallilla Nean, Jokun ja Donnyn kanssa, Nea ohjasi ja mä auttelin/kuvasin. 
Donnyn kanssa aloitettiin vähän keinun pamautteluharjoittelulla, mutta siinä ei ollut mitään ongelmaa, joten jätettiin sikseen. Sitten tehtiin keppejä verkoilla. Eka kerta meni vähän muistellen, mutta sen jälkeen hyvällä vauhdilla ja katse hyvin oikeassa paikassa suoritettiin kepit, hieno penska! Lopuksi otettiin vielä yksi verkko pois, ja kyllähän D sen huomasi, mutta ei tarvinnut kuin vähän kädellä osoittaa suuntaa ja kepit menivät hienosti loppuun. :) Loppuun vielä takaaleikkausharjotuksia ja sitten oli koira ja omistaja väsyneitä, mutta tyytyväisiä. On se vaan niin pätevä. <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti