Sivut

3.1.2014

30 - 2013 takanapäin

ai mäkin sit kun muutkin.. Eli pientä koostetta meidän vuodesta. 2012 loppusyksystä aloin haaveilla ikiomasta harrastuskoirasta ja bordercolliet ovat pitkään olleet mieleeni, joten vanhempien suostuttelu alkoi. Aluksi sanottiin ehdoton ei, mutta omaksi yllätyksekseni vanhempanikin alkoivat pikkuhiljaa heltymään ajatukselleni. Tällöin halusin vielä ehdottomasti narttukoiran.

Kun vihdoin pennut syntyivät, sain s-postia, että narttuja tuli sen verran, ettei minulle riittäisi. Uroksia kuitenkin olisi tarjolla, laitoin samantien viestin perään, että meille ei kyllä urosta tule. Taas pari päivää mietintäaikaa ja pakkohan se oli laittaa viestiä, että noh voihan aina tulla katsomaan..


Siitä se urospennun miettiminen sitten alkoi ja kuten arvata saattaa, muutin mieleni siitä että meille ei urospentua tule. Tuo "tumma pikkupoika" sieltä sitten mukaani tuli, voi kamala sitä odotusta, kun piti odottaa pentujen täyttävän 7vk!

Matkalla kotiin ♥
Siitä tämä sitten lähti. Olen tutustunut aivan mahtaviin ihmisiin koiraharrastuksen myötä ja löytänyt itselleni maailman parhaan harrastuskaverin ja koiralajeihin perehdyttävän "opettajan"! Välillä aksaillessakin tuntuu, että tuohan se osaa jo kaiken, kunhan itse vain tekisi liikkeet oikein - ja pysyisi vielä perässä!Tähän kohtaan kuuluisi ehkä kiitokset. Ensiksi tietenkin vanhempani, jotka ovat mahdollistaneet koko koiran hankkimisen.  Kiitokset Anetelle mahtavasta pennusta ja harrastuskaverista! Ystävälleni Nealle suuresta avusta agilityssä ja tokossa, sekä lukemattomista mieltä piristävistä lenkeistä ja treeneistä! Suuret kiitokset myös Hannelle korvaamattomasta avusta Donnyn kanssa niin harrastuslajien, kuin tämän Donnyn uhmakauden ja käyttäytymisenkin kanssa sekä hoitoavusta! Me toivotellaan kaikille onnellista uutta vuotta 2014!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti