Sivut

17.10.2013

28 - 9kk!

9kk tuli tosiaan eilen täyteen Donnylla, onnea koko pentueelle. :) Aina saa vain ihmetellä, kuinka hurjan nopeasti aika kuluukaan. :)


Treenaaminen on ollut välillä aktiivisempaa ja välillä vähemmän aktiivisempaa. Päästiin nyt kuitenkin ihan agilityryhmään treenailemaan, niin josko se tästä taas lähtisi. :) Kaksissa treeneissä oltu jo, ensimmäisellä kerralla vain vähän rallittelua, ja 6.10 päästiin kokeilemaan ensimmäistä kertaa puomia ja keinua. Molemmat olivat aluksi vähän hurjia, eikä jalatkaan meinanneet pysyä aina kapealla alustalla, mutta täytyy vain muistaa hyödyntää lenkeillä kaikenmaailman kaatuneita puunrunkoja jne. :)Pentutreffeilläkin käytiin (elokuun lopussa :D) ja olivat kyllä kaikki penskat kasvaneet hurjasti. Oli kyllä menokin sen näköistä, kun 10 bordercollieta paineli pitkin metsiä. :) Aamusta käytiin myös paimentamassa, ja on tuo pentu vaan niin hurjan pätevä. <3

Maassa Raija- äiti, Pirkko, Miisa, Jope, Donny ja Ronja


Tällainen pikapäivitys vaan, pitäisi kirjoitella useammin kun ei menneistä muista enää mitään. :)


Eilen oltiin Sipoonkorvessa lenkkeilemässä Nean. Jokun ja Maisan kanssa hienoissa maisemissa pari tuntia, kun meidät tuntien eksyttiin taas. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti