Sivut

14.4.2013

12 - ekat rokotukset saatu

Eilen käytiin rokottamassa Donny kummitädin luona. Meni ihan superisti, ei edes huomannut piikkiä! Täti kokeili samalla, että mitä se sanoo noutokapulasta, niin sehän otti sen heti suuhun ja kanniskeli ympäriinsä. :D tokokoiraksi? :p Tehosteet olisikin sitten kuukauden päästä.

Olen nyt ahkerasti käynyt pitämässä Donnya irti joka päivä, ja kyllä se kokoajan uskaltaa mennä kauemmas ja kauemmas, mutta juoksee äkkiä mamin luo jos välimatka käy liian pitkäksi. Odotan kauhulla sitä päivää kun sillä on tarpeeksi rohkeutta lähteä yksinään juoksentelemaan. (Tosin toivotaan, ettei sellaista tule.) Lähimetsässä en oikein voi pitää enää irti paitsi vähän kauempana, kun siellä on niin paljon muiden koirien jätöksiä, ja ne on Donnyn suurinta herkkua.. Roskat sun muut jättää ihan jätä-käskyllä. Jätöksien luota sen saa välillä pois lelulla, välillä ei.

Eilen harjoiteltiin myös vähän makuulle menoa ja äsken jatkettiin. Se tajuaa sen jo sillä kun itse lasken käden maahan, mutta käskystä se ei sitä vielä ymmärrä.

Ensiviikosta tuleekin suht. rankka, kun tiistaina ja torstaina pääsee mun mukaan tallille, perjantaina ehkä  riehumaan toisen pennun kanssa, ja lauantaina on pentutreffit sisarusten kesken salossa. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti