Sivut

6.4.2013

10 - kuvia ja kasvua

Eilen tuli tasan kuukausi siitä, kun haettiin Donny meille, kamalan äkkiä mennyt aika! :)

Postauksen kuvat © Emma Lönnqvist
Viime viikon lauantaina Emma tuli kattomaan Donnya ja kuvaamaan, käytiin taas isommassa metsässä, ja hienosti tuli aina luokse kun pyysin. Ihan lemppari on kun heitän sille kävyn lumihankeen. :)


 Olen nyt muutenkin käynyt melkein joka päivä pitämässä sitä irti tuolla metsässä ja vieläkin hinkataan sivulle tuloa, kun välillä jää liian taakse ja välillä eteen. Treenaamisesta pitää myös tehdä mahdollisimman kivaa, koska vielä ei oo kovin paljoa kärsivällisyyttä, mutta ymmärtäähän sen kun pentu on. :)


Eilen mentiin kaverilleni Suville yöksi Donnyn kanssa. Käytiin kuitenkin eka Suvin kanssa leffassa ja iskä toi Donnyn myöhemmin suville ja oli ollut kuulemma tosi apeana kun olin lähtenyt. Oli käynyt syömässä ja pihalla, mutta muuten vain nukkunut. Suvilla on kaksi koiraa (seropi ja labbis nartut) ja hyvin tulivat toimeen, vaikka seropi tulikin välillä väliin kun labbis ja tämä leikkivät. :) Tänään kun tultiin kotiin, Donny nukkui piiiitkään, kun oli niin peuhannut ja leikkinyt. Nyt tosin meno on taas kovaa. :D 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti